Πέμπτη, 28 Ιουνίου 2012

Ο ΕΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΙΑ ΑΜΜΟ

Ο ΕΟΣ Κεφαλονιάς επέλεξε να επισκεφθεί την Πλατιά Αμμο στα Κηπούργια για τελευταία εκδρομή του συλλόγου στο πρόγραμμα ΑΠΡΙΛΙΟΥ-ΙΟΥΝΙΟΥ 2012, στη θέση της διαδρομής Σέλλας-Κουτσουπιάς που αναβάλλεται για τον Οκτώβριο.
Οσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην παραπάνω εκδρομή καλό είναι να βρίσκονται μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου την Κυριακή 1-7-12 το πρωί στις 8.
Για περισσότερες πληροφορίες και συμμετοχές στον γραμ. του συλλόγου κο Ατζελίδη στα τηλ. 2671025848 και 6945906637.
Μπορείτε επίσης να επισκέπτεστε το μπλοκ μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού για κάποιες εκδηλώσεις που θα γίνουν από το σύλλογό μας.  
Τέλος ευχόμαστε στα μέλη μας καλό καλοκαίρι και θα ξαναβρεθούμε προς τα τέλη Σεπτέμβρη για το φθινοπωρινό μας πρόγραμμα.
                                                                                         ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΟΣ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Τρίτη, 26 Ιουνίου 2012

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΝ ΙΘΑΚΗ ΣΤΙΣ 24-06-12

Ο Ορειβατικός Σύλλογος Κεφαλλονιάς πραγματοποίησε τις 24/6/2012 εκδρομή στην Ιθάκη. Ξεκινώντας από τον Πισαετό, έφτασε στο σπήλαιο Ρίζα, και από εκεί στην Αρεθούσα Κρήνη. Μέτα από σύντομη πεζοπορία κατέληξε στην παραλία Πέρα Πηγάδι. Μετά το μπάνιο, με τη συνδρομή καϊκιού κατέληξε στην πανέμορφη παραλία Γιδάκι. Συνεχίζοντας με το καΐκι, τερμάτισε τη διαδρομή της, στο Βαθύ.

Δευτέρα, 18 Ιουνίου 2012

ΕΠΟΜΕΝΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ 24-6-12 ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΙΘΑΚΗ

Ο ορειβατικός σύλλογος Κεφαλονιάς την επόμενη Κυριακή 24-6-12 θα επισκεφθεί την νοτιοανατολική περιοχή της Ιθάκης και συγκεκριμένα θα κάνει την διαδρομή Μαραθιά -Αρεθούσα Κρήνη-Πέρα Πηγάδι.
Η διαδρομή θα ξεκινήσει από την περιοχή Ανεμοδούρι στο οροπέδιο του Μαραθιά όπου θα επισκεφθούμε και το σπήλαιο Ρίζες, κατηφορίζοντας περίπου δύο χιλιόμετρα το μονοπάτι θα συναντήσουμε την Ομηρική Αρεθούσα Κρήνη και θα καταλήξουμε  μέσα από το φαράγγι που κατεβαίνει από την κρήνη σε μια πολύ  ωραία παραλία το Πέρα Πηγάδι απέναντι από το ομώνυμο νησάκι.
Αφού παραμείνουμε μια ώρα στην παραλία για το καθιερωμένο μπάνιο θα μας παραλάβει καραβάκι για να μας γυρίσει στο Βαθύ γνωρίζοντας όλη την νοτιοανατολική ακτή της Ιθάκης με τις παραλίες της και θα υπάρξει η δυνατότητα να σταματήσουμε στην διαδρομή μας και για ένα μπάνιο στο Γιδάκι που θεωρείτε η ομορφότερη παραλία του νησιού.
Στο Βαθύ θα καταλήξουμε σε κάποια ταβέρνα για το καθιερωμένο φαγοπότι και στην συνέχεια θα μεταβούμε με το λεωφορείο μας στον Πισαετό για να επιστρέψουμε στην Κεφαλονιά.
Η διαδρομή είναι εύκολη ενδείκνυται και για αρχάριους θα διαρκέσει περίπου 1.30 ώρα και το σημείο εκκίνησης της εκδρομής μας θα είναι το λιμάνι της Σάμης στις 8.15 για όσους δεν μένουν σε περιοχές κοντά στο Αργοστόλι για δε τους υπόλοιπους στις 7.30 μπροστά από το κλειστό γυμναστήριο Αργοστολίου (Αντώνη Τρίτση).
Περισσότερες πληροφορίες καθώς και το κόστος της εκδρομής και το τι θα περιλαμβάνει θα δοθούν από τον γραμματέα του συλλόγου κο Ατζελίδη την Πέμπτη 21-6-12 στο εργατικό κέντρο Αργοστολίου κατά την διάρκεια της γενικής συνέλευσης των μελών και φίλων του συλλόγου που θα αρχίσει στις 9.30 το βράδυ.
Επειδή ο σύλλογος θα κλείσει λεωφορείο από Πισαετό για Μαραθιά  καθώς και καραβάκι από Πέρα πηγάδι για Βαθύ πρέπει όσοι θα συμμετέχουν στην εκδρομή να το δηλώσουν τουλάχιστον 3 ημέρες πριν στον αρχηγό της εκδρομής κο Ατζελίδη στα τηλέφωνα 6945906637 και 2671025848